Udtalelser

Velkommen til Effekt-Jordstrålings gæstebog.


Skriv din oplevelse/kommentar (effekt@jbr.dk) så bliver den lagt på siden.


På forhånd tak!

Skrevet af: EaMarina


Både min mand og jeg mærker store forandringer efter vi fik sat effekten op.

Ingen smerter i arme og ben og sover som to små børn.

Selv vores hund er blevet mere rolig.


EaMarina Z. Persson.


Skrevet af: Lars


Hej Jens


Det var en stor oplevelse at modtage din effekt. Vores senge står et sted med meget stor jordstråling. Det var ikke til at tage fejl af. Efter at jeg havde placeret effekten som du havde beskrevet det. Var virkningen der med det samme.

Tusind tak for din hjælp og vi er meget glade for at have et hus uden stråling.


                    Kærlig hilsen  Lars

Skrevet af: Gudny


Jeg henvendte mig fordi jeg mente, at mine  nyresmerter efter søvn - kunne skyldes Hartmanns stråling og ville prøve en Effekt.

Nu har jeg haft Effekten i nogle uger, og jeg oplever faktisk, at smerterne om morgenen er væk i ryggen.


     Venlig hilsen  Gudny

Skrevet af Søren, Ribe


Hej Carsten


Nu har vi haft effekten i et stykke tid og jeg vil lige fortælle hvordan det er gået.

Da jeg havde sat den op var det som om man kunne trække vejret med det samme. Luften var ligesom mere fri. Selve energien i vores hus er meget lettere. De første par dage var det ligesom at vi alle fik nogle udrense symptomer med dårlig mave og andet derefter har det været super, men jeg tænker at efter 21 år i huset sidder der også noget gammelt skidt i kroppen som nok tager lidt tid inden det er helt væk. En sjov ting er at jeg har siddet det samme sted og spist aftensmad i mange år og hver aften har jeg været nødt til gå eller flytte mig når vi spiste uden at vide hvorfor siden vi har sat effekten op har der intet været (sjovt eller!!!!!) Alt i alt har det været en meget positiv oplevelse og jeg er ikke i tvivl om EFFEKTEN

Mange tak !

M.v.h. Søren - Ribe 


For to måneder siden fik vi sat en effekt op. Allerede da jeg hentede den kunne jeg mærke en forandring. Da vi satte den op tænkte jeg det er løgn det her...Jeg har altid troet på det eksisterede og tænkte det er skræmmende at forskellen er så stor. Det hjælper...Så dem der siger at det ikke eksistere aner ikke hvad de taler om. Så tøv ikke med at bestille en hvis du er i tvivl du kan kun få det bedre:


Mh endnu en der har fået et nyt godt liv.

Skrevet af: Ole Madsen


Hej Jens.


Vi fik opsat EFFEKT for ca. 2 mdr. siden mod jordstråling.vi ønskede at prøve EFFEKT fordi vi begge havde en utrolig uro I kroppen når vi kom I seng og sov meget uroligt med flere afbrud I søvnen I løbet af natten. Det har ændret sig meget siden vi opsatte EFFEKT. I løbet af kort tid mærkede vi en dejlig hvile og ro I kroppen. Vi hviler og sover meget bedre nu, og har mere energi når vi vågner om morgenen. Med venlig hilsen fra to meget tilfredse kunder. Ole og Lillian Madsen

ps. jeg tror vi har skaffet dig en kunde mere her fra området.


Skrevet af: Theresia Stoubæk


Hej Jens


Da jeg skrev til dig for et stykke tid siden at min gamle far altid har advaret os imod jordstråler og faldt over denne her Effekt og hvad du har skrevet, snakken med dig var alt afgørende for mit køb og har haft den i et halvt år nu. Jeg tror på den gør en forskel, jeg sover bedre og det gør mine børn også. Lad os sige det på den her måde JEG TØR IKKE AT LADE VÆRE. Uanset hvad så ER jordstråler farlige og det er da dejligt at der er sådanne mennesker som dig der ofre alt for at hjælpe os andre. jeg vil sige tak og er glad for at den Effekten er sikret i fremtiden, så mine børn når de flyver fra reden kan få en med i kufferten ;O) FOR DET GØR DE )

Skrevet af: Ingrid Nielsen


Hej Jens !


Så er det vist på tide, at skrive en lille hilsen her i din Gæstebog. Det er nu over 2 uger siden, at jeg fik min Effekt sat op.

Som du nok husker, var min mand utroligt skeptisk over for den, men det var jo mig der hver morgen vågnede med hovedpine. Nok havde og har jeg Slidgigt i min nakke, og som min Læge sagde til mig, så stammede min hovedpine derfra, hvilket jeg selvfølgelig sagtens kunne mærke, da det trak fra nakken, og op i hovedet, men derfra og så skulle vågne hver eneste dag med hovedpine. Ja, det synes jeg altså ikke var rart. For som sagt startede det nylig da jeg var flyttet til anden bolig. Når jeg var på ferie, sov jeg som en sten, og vågnede altid frisk om morgenen. Så der var det jo det store spørgsmål meldte sig "Hvorfor"?

Da var jeg at jeg kan huske allerede fra min skoletid, at der var noget der talte om "Jordstråler" som nogen mennesker kunne påvirkes...Ja, så søgte jeg på Nettet, for at finde noget information, og faldt over din side...Hurra ! Jeg har kun en gang haft hovedpine i løbet af de 15 dage jeg har haft min Effekt, så jeg tager det som et godt tegn på at den virker. Min mand er helt holdt op med at sige noget om, at sådan noget virker ikke, for han har jo ikke hørt jeg har klaget over hovedpine siden, så tak fordi du kæmper for denne sag. Jeg kan kun varmt anbefale andre denne løsning..


De bedste hilsner fra Ingrid

Hej Jens.


Synes lige du skal have en lille opdatering nu hvor min EFFEKT har været opsat lidt over en uge.

Jeg har simpelthen sovet så godt og føler mig helt anderledes udhvilet, kun en enkelt dårlig nattesøvn så det er jo fantastisk !!

Kan ikke mærke nogen ændring på mine gigtsmerter. Ved ikke om jeg kan forvente det på et tidspunkt??

Jeg er i hvert fald rigtig glad for min EFFEKT og har allerede anbefalet den til andre.


Hilsen Lis

Skrevet af: Ejvin


Hej Jens !


Ikke nok med at jeg er befriet for stråler, jeg er også befriet for de myrer som har plaget mig i mange mange år, der var en kæmpe myretue under gulvet i soveværelset, som jeg forgæves prøvede at fjerne, efter jeg opsatte Effekten er de bare væk.

 

M.v.h. Ejvind

Skrevet af  Ane Marie Kaae, Kolding


Hej Effekt,


Jeg skriver til Jer for at takke mange gange for min Effekt boks, som er utroligt effektiv til at beskytte mig mod jordstråler. Jeg har haft slidgigt i min venstre hofte siden 2010 og pga min boks kan jeg bevæge mig normalt og har næsten ingen gener.


Jeg har haft min boks i mange år og allerede første gang, jeg satte den op, kunne jeg mærke blodet skylle rundt i min krop og mine gigtsmerter med det samme aftage. Efter imidlertid at have haft min boks til at sidde det samme mest sydvendte sted i min lejlighed igennem flere år, flyttede min nabo til den side og jeg begyndte gradvist af få det værre og værre både fysisk og psykisk. Jeg havde dog glemt alt om boksen og ændrede ikke dens position, indtil jeg pludselig fik den tanke, at min nye nabo måske havde computer eller andet lige på den anden side af væggen og at jeg nok burde flytte boksen hen til det nordligste sted i min lejlighed.


Jeg satte den så op mod nord forleden, men vågner op om morgenen med den stiveste krop nogensinde. Jeg kunne ikke gå og måtte forsøge at bevæge mig rundt i min lejlighed med museskridt, alt imens smerterne var voldsomme. Jeg anede ikke, hvad der var sket og undrede mig over, om dette skyldtes mine øvelser med vægte dagen før eller hvad der dog var sket, indtil jeg pludselig igen huskede på min boks og så kunne konstatere, at den var faldet ned fra væggen.


Jeg satte den nu rigtig fast med søm og brugte mit vaterpas til at få den helt vandret/lodret, og voila efter et par minutter kunne jeg igen gå, og smerterne forsvandt som ved et trylleslag.


Jeg har det nu godt igen og oplever ikke stivhed og triste tanker og dårlig søvn og kan kun anbefale Effekt til alle, der ønsker at have et liv uden smertende og stive led.


Med venlig hilsen


Ane Marie Kaae, Kolding                         (Boks = EFFEKT)


Skrevet af: EaMarina Z. Persson


Det er en måned siden, vi har sat EFFEKTEN op, og forskellen er overvældende! Både min mand og jeg mærker store forandringer. Ingen smerter i arme og ben, ingen uro og udefinerbar gener. Vi sover begge som to små børn og vågner kun, når vi skal tisse .-) Selv vores hund er blevet mere rolig  EFFEKTEN har givet os energien tilbage og lysten til at lave de ting, som vi ikke har kunnet magte før.

Tak Carsten for denne fantastiske mulighed ! 

Skrevet af Erik fra Skjern


Hej Carsten


Vi var hårdt plaget af jordstråling i vores hus og svinestald. Det viste sig ved migræne hos min hustru og en ujævn og dårlig søvn for både min hustru og jeg.

I stalden bed grisene hinanden.

Min far havde købt en EFFEKT af Carsten Krøll, som han er vældig glad for og rådede os til at gøre det samme.

Jeg tog kontakt til Carsten og først i April kom han og afskærmede huset og svinestalden, med udendørs EFFEKTER og siden har vi haft det godt og, der er blevet ro i svinestalden.

Vi kan på det varmeste anbefale EFFEKT.

Er der nogen i samme situation som os og i har nogle spørgsmål dertil - kan i rette henvendelse til Carsten og han vil sætte jer i forbindelse med os.


Erik fra Skjern.

Skrevet af Vivian


Hej Carsten


SÅ DEJLIGT at kunne være i mit hjem, og ikke være lammet af strålingen, og at kunne GØRE TING !!!

TAK.

Ved ikke hvad den boks indeholder, men den VIRKER.

De bedste tanker.


Venligst Vivian.

Skrevet af Kirsten & Mogens


Hej Carsten!


Vi har boet i vores rækkehus i godt 10 år. Vi er glade for at bo her, men vi har aldrig sovet særlig godt. Det har altid været en urolig søvn, og ofte har vi stået op midt om natten, fordi vi ikke kunne falde i søvn igen. Når vi har været på ferier, eller har overnattet hos familie eller på hotel, har vi sovet bedre end hjemme i vores hus. Vi fik mistanke om, at vi var påvirket af jordstråler . Efter simpel måling med metalpinde, viste det sig også, at vores senge var placeret umiddelbart over jordstrålekryds. Faktisk viste det sig, at hele vores hus var kraftigt påvirket af jordstråler. I juli modtog vi 2 stk. halve effekter, som straks blev sat op efter Carstens anvisning. Siden da har vi sovet godt og føler os generelt meget bedre tilpas takket være Carstens effekter!


Med venlig hilsen

Kirsten og Mogens, Korsør