Stalde

Afskærmning af jordstråling i staldbygninger


(med fugt-isoleret EFFEKT i skærm uden på bygningen)


Kunden sender mig en skitse/tegning, hvor den, eller de bygninger, som skal afskærmes, er tegnet med mål. Da det er den sydligste, eller nordligste væg, vi skal bruge, skal målene være rigtige - ligeledes bredde og placering af eventuelle døre på denne væg. Verdenshjørnerne (syd/nord) angives nøjagtigt.


Alt efter hvordan bygningen /bygningerne ligger i forhold til syd/nord, beregner jeg hvor mange stk. EFFEKT der skal bruges, for at de, med deres paraply-virkning, kan støtte hinanden, uden at strålingen løber ind imellem de opsatte EFFEKT'er.


Nu fremstiller jeg den fugt-isoleret, så den kan tåle at hænge udendørs i alt slags vejr. For at beskytte den mod tyveri, stød eller hærværk, leverer jeg en skærm i galvaniseret plade (28 cm H, x 22 cm B, x 4 cm. D). En EFFEKT hænges på stiften i skærmen, som derefter med 4 skruer skrues fast på ydermuren helt nede ved bygningens grund. Det er meget vigtigt, at skærmen sidder fuldstændig lod- og vandret. Afstanden mellem skærmenes centrum kan variere en hel del, alt efter, hvordan væggen er i forhold til direkte syd, eller nord. Men hver enkel opsætning, vil fremgå af den af mig fremsendte opsætnings-vejledning.

Som tommelfingerregel koster det 1.400,- kr. pr. 20 meter.


Vil du vide mere, eller har problemer med korrekt opsætning, ja, så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Hellere et opkald mere end at montere forkert med derved katastrofale følger.