EFFEKT's opstart

Hvorfor startede Jens Sørensen?

Jens Sørensen

Jens modtog en bestilling

En EFFEKT pakkes til afsendelse

Kobbertråden til EFFEKT

"Hjerterne" i EFFEKT'en, spolerne som er rullet på en ganske bestemt måde.


Jens Sørensens historie om hvordan det hele begyndte.


I 1984 døde min hustru 54 år gammel af kræft. Hun havde ligget på det værste sted i huset i 5 år, men det anede vi jo ikke noget om dengang. Hun blev opereret 2 gange, og når hun kom hjem, sov hun i sin sædvanlige seng.


6 dage efter hendes død læste jeg tilfældigt i et blad om Dr. Pohl i Tyskland, som i 1929 havde bevist sammenhængen mellem jordstråling og kræft, men det blev selvfølgelig fortiet ihjel af "de kloge". I dag er det i nogle stater i Tyskland forbudt at bygge huse, før en grund er målt op for farlig stråling.


Da jeg læste bladet, blev jeg vred - hvorfor var der ingen, som fortalte os sandheden, da vi havde brug for det ? Jeg svor for mig selv, at jeg ville gøre alt, i resten af mit liv, for at oplyse så mange mennesker som muligt, så de i det mindste bliver advaret.


Af snørklede veje, og efter mange eksperimenter, har jeg nået målet, at dæmpe svingningerne så de ikke er farlige for mennesker og dyr. Jeg kunne fortælle i flere timer om de fantastiske resultater, jeg har oplevet - og så siger nogle, at strålingen er pjat.


Der har været mange mindre og mere heldige forsøg på at befri folk for den skadelige stråling. Der er gjort mange anstrengelser for at tilintetgøre strålingen i boliger - men det kan man ikke. Man kan heller ikke tilintetgøre vand. Uanset hvad vi gør ved vand, bliver det heldigvis her på kloden. Jeg er overbevist om, at det er det samme med jordstråling.


Har man centralvarme med kobberrør overalt i eller langs fodpanel kan net stråling ikke undgås og en alm. EFFEKT duer ikke her. Her skal bruges en udendørs i skærm. (Se ”stalde” ) Lidt kobberrør i bad og køkken gør ikke noget, og det gør almindelig centralvarme med jern/pvc rør heller ikke.